WORKSHOPS TIL TEAMBUILDING


"A party without cake is just a meeting"


Hvad ville en virksomhed/organisation være uden dens medarbejdere? Lad Food Feels facilitere oplevelser, der styrker virksomhedskulturen gennem dine medarbejders tilhørsforhold, samarbejdsevner, kommunikation og gensidig forståelse.


Creative food vaffle and broccoli
Food Feels Workshop 1
Food Feels Workshop 2
Food Feels Workshop 3

*Pre-aktivitet er en tilføjelse til jeres virksomhedsoplevelse, så den bliver ca en time længere og mere dynamisk. Hør mere om vores eksterne partnere, når du sender en forspørgsel.

HVAD ER 

en Food Feels workshop?

Food Feels workshops er mere intime workshops og aktiviteter for grupper. Mad er altid det centrale med elementer af leg, samarbejde og samtale. Formålet er at skabe en mere intim atmosfære og rum, der opfordrer til styrkede relationer og kvalitetstid. 

HVAD SKER DER

under en Food Feels workshop?

Hver workshop kan designes efter din virksomhedskultur og brandværdier. Afhængigt af jeres formål tager workshoppen 3 timer og består af 1) et introduktionselement 2) et kropsligt element, hvor vi arbejder tæt sammen omkring at aktivere vores sanser og

3) et madlavningselement.

HVORFOR VÆLGE

Food Feels?

Med Julia's Food Feels får i en virksomhedsaktivitet, der skiller sig ud. Vi tilbyder ekspertise inden for at fremme jeres sociale dynamikker og virksomhedskultur gennem mad som vores værktøj.


Tilgangen er sensorisk og intuitiv, hvilket skaber et rum for kreativ tænkning og mod. En virksomhedsaktivitet som vil føles uformel og tilpasset jeres behov.

“De events som Julia arrangerede eksekverede og faciliterede for vores virksomhed var overraskende og effektive i at forbedre vores virksomhedskultur og samarbejdsevner. Julias måde at anskue og arbejde med mad og mennesker på er meget beundringsværdi”


- Casper Henningsen, CEO UserTribe


KONTAKT OS


 
 
 
 
 
Teambuilding workshops
Andre workshops
Food Feels events
Andre events (hvor Food Feels også er)