KREATIVT STUDIO


"Food is our common ground, a universal experience"


Food Feels Kreativt Studio designer oplevelser og settings med mad, som bliver til en uforglemmelig del af et event. Nøgleordene er Leg, Interaktion og Impact. Gæsterne bliver til deltagere, som ikke kun nyder den frodige og farverige mad; de bliver medskabere af oplevelsen i sig selv. 


Creative food vaffle and broccoli

HVORDAN VI STARTER


IDE.


Det er nemmere at komme på gode ideer, hvis man har en popkornshjerne til at hjælpe. Vi starter med en konsultation med udgangspunkt i, hvordan vi skaber den mest unikke madoplevelse, som gør indtryk på gæsterne, ud fra dine ressourcer, værdier og formål for dit event. Medmindre du bedst kan lide overraskelser.

DESIGN.


Design af madoplevelsen på baggrund af konsultationen og idegenereringen. Dette indebærer et overblik af ideer og forslag til menu, setting, timing og udgifter ift. dit budget. Formålet er at løfte hele dit event ved at gøre maden til et element, man vil huske.

REALISERE.


Når alt er godkendt, er næste skridt realiseringen og implementeringen af designet. Madoplevelsen er faciliteret af designeren, Julia, for at sikre et godt flow og den bedst mulige oplevelse for gæsterne.


NÆSTE

FOOD FEELS OPLEVELSE

FOOD FEELS 2024 - 15. juni

FOOD FEELS x Morten Mortensen (Korean Edition) 

Velkommen til årets Food Feels pop-up; denne gang i samarbejde med den koreansk-fødte Morten Mortensen. Hvis du har oplevet Food Feels før, ved du, at maden er en interaktiv oplevelse fyldt med smag, farver og overraskelser.


Oplevelsen udfolder sig som en langbordsmiddag på Siljangades tagterrasse med udsigt over Kløvermarken og Københavns tårne.


Igennem aftenen vil Julia og Morten tage dig med på en gastronomisk rejse gennem en velkomstdrink og 4 retter, hver inspireret af koreanske smage kombineret med sæsonbestemte nordiske råvarer.


Derudover kan du se frem til koreanske tunes, pop-up cocktailbar, fremragende værtskab og mad, du ikke har oplevet før.


감사합니다!

Julia er ikke kun en kunstner i køkkenet - hun er en utroligt empatisk, engagerende og underholdende vært. Hun er jordnær og får alle gæster til at føle sig bemærket og forstået.


- Jeppe Schneider, Vinimondo

KONTAKT OS


 
 
 
 
 
Teambuilding workshops
Andre workshops
Food Feels events
Andre events (hvor Food Feels også er)