REFERENCER


100% tilfredshed

baseret på tidligere kunders feedback

"Det var helt sikkert anderledes og sjovt at prøve Food Feels som teambuilding. Deltagerne nød virkelig arrangementet."


- Yuliya, Ørsted

Creative food vaffle and broccoli

"Vi havde en fantastisk oplevelse! Hele teamet elskede konceptet samt hvor interaktivt, uddannende, og særligt sjovt, det var. Jeg var vild med, at Julia skræddersyede workshoppens indhold til vores brand, og det kunne ikke have været gjort bedre.

- Laura Wiedel, Too Good To Go


Food Feels workshoppen var enormt inspirerende. (...) Derudover bragte den vores team tættere sammen ved at lade os samarbejde og skabe sammen. Maden var lækker, vinen var skøn og energien var legende og kreativ. En super vært, som jeg virkelig anbefaler som en team-building!

- Andreea Vlad, Radiometer


“De events som Julia arrangede eksekverede og faciliterede for vores virksomhed var overraskende og effektive i at forbedre vores virksomhedskultur og samarbejdsevner. Julias måde at anskue og arbejde med mad og mennesker på er meget beundringsværdi”

- Casper Henningsen, CEO UserTribe“Workshoppen og maden var både fantastisk og 'tvang' os til at samarbejde som et team i vores afdeling i Ørsted. Julia gjorde et fænomentalt arbejde i at skabe en fed atmosfære, samtidigt med at holde agendaen og overblikket. Alle i teamet hyggede sig og var fuldt engageret i aktiviteterne"

- Sascha Klausmann, Ørsted


Vi havde en virkelig god oplevelse hos Julia, hvor vi som team blev styrket, og samtidig lærte en masse nyt om intuitiv madlavning. Workshoppen var både underholdende og udfordrende. Tilmed var maden, som vi selv kreerede, super lækker 😍 Julia er enorm åben og helt fantastisk som vært. Hun skaber et trygt rum, som er rart for alle at være i. 

- Kira, SEO-Manager, LeadtimeVi ville lave noget anderledes i teamet til årets julefrokost, og vi ramte plet, da vi fandt dig og din fantastiske workshop. Vi blev virkelig opfordret til at arbejde som et team og skabe noget sammen (folk taler stadig om det). Alt var engagerende og sjovt, og vi glæder os til at lave noget med Julia's Food Feels igen!

- Liat & The Performativ team"Med Julia som maddesigner til LittleBigHelps Velgørenhedsgalla 2022 til fordel for udviklingsprojekter i Indien, fik vores gæster en oplevelse af, hvordan mad kan (...) bringe mennesker tættere sammen. Maden på aftenen passede godt ind i vores tema, og retterne var helt i tråd med vores profil. Det har været enormt spændende at arbejde sammen med Julia og udarbejde et flow der kunne fungere med vores 220 gæster og den helt særlige madoplevelse. "

- Rachel Ploug Kahlke, Project Manager LittleBigHelp"Vores team deltog i en 4 timers Food Feels workshop med Julia, hvor vi følte os i meget kompetente hænder. Julia mødte os med en helt særlig energi og imødekommenhed, som med det sammen vækkede nysgerrighed, smil og sænkede skuldre. Omgivelserne, som Julia havde udvalgt til vores specifikke behov, emmede af hygge og en varm atmosfære. Som en del af workshoppen havde Julia arrangeret et socialt indslag med Rolando, en ekspert i improteater; en fantastisk og lærerig oplevelse, som styrkede vores team gennem leg og grin."

- Sara Hyldegaard Lystbæk, Employee Engagement & HR Partner Empact''Julia er en ener, og det var en fornøjelse at samarbejde med hende om at øge opmærksomheden omkring vores hotel. Julia har meget viden, hendes energi er smittende, og hun har en smuk måde at forene mennesker på. Julia's Food Feels madoplevelse på Kibayo var en succes, og ordet blev hurtigt spredt i byen.

- Estee & Taif, Kibayo"Vi havde fornøjelsen af en privat workshop hos IKEA Urban Farming team, da vi ville udforske potentialet af urter i køkkenet men også som teambuilding aktivitet. Oplevelsen overgik vores forventninger. Det var fascinerende af 'smage' ved at bruge alle sanserne (og isolere them). Vi tillod os at være kreative og arbejde som et team.

- Innovation Team, Ingka Group“Vi havde fornøjelsen af en online madlavningsworkshop med Julia, som jeg varmt kan anbefale. Julia tilpassede workshoppen til vores virksomhed, og trods onlineformatet formåede hun at skabe nærvær og engagement. I løbet af workshoppen fik vi anektoter og ny viden - og alle deltagerne følte sig inkluderet."

- Katrine, DFUNK"Julia's Food Feels skaber noget helt unikt for andre. Særligt på grund af hende selv, hendes kreativitet, energi og passion for at forbinde mennesker gennem mad. Menuen har altid noget, ingen nogensinde før har smagt samt måder at forbinde mennesker på. Vi var meget tilfredse med det koncept og mad, hun lavede til vores sommerfest!

- Bee McDonald, REFORM“Julia er ikke kun en kunstner i køkkenet - hun er en utroligt empatisk, engagerende og underholdende vært. Hun er jordnær og får alle gæster til at føle sig bemærket og forstået."

- Jeppe Schneider, Vinimondo"Vi havde fornøjelsen af en online teambuilding workshop med Julia med udgangspunkt i intuitiv madlavning som virksomhedsaktivitet. Vi havde en fantastisk oplevelse med at lave mad sammen virtuelt, samtidigt med, vi lærte helt utroligt meget på 1,5 time. Vi fik positiv feedback fra deltagerne og høj tilfredshed.

- Amanda Sand Petersen (stort internationalt konsulentbureau, anononym) "Julia arrangede en virkelig fed teambuilding for os i bestyrelsen hos Cafe Analog. Hun tilpassede konceptet til at matche vores budget og ønsker og forbedrede samarbejdsevner i et åbent, udendørs miljø. Alle tog derfra med følelsen af at kende hinanden bedre og glade for oplevelsen med Julia's Food Feels. Alle anbefalinger til Julia."

- Laura, Cafe Analog"Vi havde den fornøjelse af at få Julia til at skabe en madoplevelse for os til et polterabend i vores hjem. Der er mad, og så er der fantastisk mad som danner en fælles oplevelse. Julia skaber sidstnævnte."

- Mads Friis"Vi var meget tilfredse med jeres service, og maden var både indbydende visuelt og velsmagende. Tak for en god oplevelse"

- Ditte Marie Møller Jensen, PwC | Senior Associate“Jeg valgte at række ud efter Julia, da jeg manglede hjælp til at udvikle et mexicansk streetfood koncept og menuen hertil. 

Takket være Julia, er projektet blevet til en succes, og en af de bedst solgte restauranter på Aalborg Streetfood efter opstart. Jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme.”

- Martin Jensen, Dos Gringos Aalborg Streetfood

Trophy Games
FRAK
NREP
DFunk
Usertribe
Blue Lobster
Aalborg Streetfood
Deloitte
Simple Feast
PWC
Too Good To Go
Irma
IKEA
Nuuday
Ørsted
Reform
Banana
Holbæk kommune
Vinimondo
empact.app
Food of Copenhagen
Performativ
FOH Institute
SavvyRevenue
Leadtime
MapsPeople
Your Event Service
Kibayo
Little Big Help
Social Brew
Dansk Industri
Radiometer

KONTAKT OS


 
 
 
 
 
Teambuilding workshops
Andre workshops
Food Feels events
Andre events (hvor Food Feels også er)