Girl with food

WHO

- is Food Feels?

Jeg er kok, madformidler og fortaler for at se mad som multifunktionelt. Min medfødte passion for mad startede fra jeg var 6 år, hvor jeg begyndte at bruge min efterskoletid på at lave mad derhjemme. Min kærlighed til mad altid været forbundet med en forståelse af, at det kan påvirke mennesker, relationer og eget velbefindende.


Sideløbende med mit arbejde omkring gastronomi, tog jeg en kandidat på Københavns Universitet inden for Cognition & Communication. Her specialiserede jeg mig i, hvordan mad kan skabe fællesskab og trivsel på tværs af grupper og kulturer. Min erfaring rækker fra at have arbejdet på projetker tæt med HR; være privat kok; underviser; opskriftsudvikler; produktudvikler og oplevelsesdesigner. 


Jeg tror på den socio-kulturelle potentiale i mad. Derfor er grundlaget for mit arbejde at skabe rammer, hvor de sociale dynamikker blomstrer.


Social gastronomi er social bæredygtighed. Social bæredygtighed er ansvar. Derfor kan vi ligeså godt have det sjovt med det.


/Julia

MISSION

- at fremme vores sociale forbindelse og velvære gennem mad

Food Feels er en tilgang til mad. Tilgangen understøtter troen på, at mad har potentialet til at påvirke sociale dynamikker. Det kan forbinde mennesker, kulturer og samfund samt styrke vores sociale bånd. Denne tilgang er forbundet med akademisk forskning i, hvordan vores hjerner fungerer, og hvordan perception og mentale tilstande er forbundet med vores sanser, derfor: mad.


Julias Food Feels inkorporerer ovenstående i både workshops, designs og events for at disse kommer til at skille sig ud. Workshops er baseret på team-building-mekanismer; Events er baseret på oplevelsesdesign.


Uanset om det er en teambuilding-workshop, et skræddersyet event eller en pop-up, er nøgleordene i Food Feels leg, interaktion og impact. Bæredygtighed er altid medtænkt ved 1) brug af lokale sæsonbaserede råvarer, 2) generering af så lidt madspild som muligt og 3) fokus på social bæredygtighed.

Girl with food

KONTAKT OS


 
 
 
 
 
Teambuilding workshops
Andre workshops
Food Feels events
Andre events (hvor Food Feels også er)